Thursday, November 13, 2008

Kuka, ketkä ovat vaarassa joutua raiskatuiksi tässä yhteiskunnassa ja keidenkä toimin? Keitä ovat nämä saalistavat raiskaajat? Lehto ja Halla-aho? Ei!

Kuka, ketkä ovat vaarassa joutua raiskatuiksi tässä yhteiskunnassa ja keidenkä toimin? Keitä ovat nämä saalistavat raiskaajat?

Ovatko ko. tahoja esim. Lehto Seppo ja Halla-aho Jussi? Vastaus on: Ei!

Millä perusteilla Minna Sirnö ns. kansanedustaja sitten väitti näytösoikeudenkäynnissä että Lehto Seppo olisi kirjoittanut ns. http://minna-sirno.blogspot.com sivulla sellaista. Kun ko. blogia katsoo, sellaista ei siellä lukenut. Lehtineekerit Unto Hämäläisestä valtionsyyttäjä Mika Illman ja Tampereen käräjäoikeudesta alkaen yhtyivät ko. valheelliseen todistukseen ja tulkintoihin ko. kirjoituksesta.
Todennäköistä on että moni ajattelee kuten ko. blogissa on kirjoitettu. Eri juttu oli myös se, että ko. blogin ylläpitäjäksi väitetty Seppo Lehto ei ole edes ko. blogia omakseen tunnustanut. Sekään ei toki asiassa mitään painanut, kuten ei sekään mitä ko. blogissa oli todellisuudessa kirjattu. Haluttiin lähteä vääriin tulkintoihin "Seppo Lehdon tekstistä Minna Sirnö-blogissa", aivan kuin nyt vastaavista lausumista Jussi Halla-ahon kohdalla. - Sopii kysyä onko tämä oikeusvaltioperiaatteiden mukaista?

Aivan vastaavasti kun katsoo ja katsotte Jussi Halla-ahon Scripta kirjoitusta ei sielläkään yllytetä raiskaamaan ketään, vaan kyseenalaistetaan tiettyjen naisten ja tahojen naivius tuottaa maahamme näitä "huippuosaaja"-nimikkeellä mainostettuja islamilaisen ja Mustan Afrikan ns. arvot sisäistäneitä naiseutta pahemmin arvostamattomia tahoja maahamme.

--------
Ohessa Jussi Halla-ahon kommentointia häneen kohdistettuna kysymyksenasetteluna Aamulehdestä:
----
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Perussuomalaisten+Hallaahoa+uhkaa+syyte+yllytyksest%E4+raiskauksiin/114844

Perussuomalaisten Halla-ahoa uhkaa syyte yllytyksestä raiskauksiin


14.11.2008 - 07:24 (Luotu: 13.11. - 19:52)

Vihreät naiset harkitsevat rikosilmoituksen tekemistä blogi-kirjoitusten takia


Jussi Halla-aho oli perussuomalaisten ääniharava Helsingissä.

Helsinkiläistä kaupunginvaltuutettua Jussi Halla-ahoa uhkaa rikosilmoitus nimettyjen poliitikkojen raiskauksiin yllyttämisestä ja ulkosuomalaisvihan lietsomisesta.

Vihreät naiset päättävät asiasta perjantaina.

- Tällainen on pelottavaa, huolestuttavaa ja onko se myös rikollista, sanoo Vihreiden naisten pääsihteeri Sirpa Hertell.

Kirjoitukset on julkaistu jo vuosi pari sitten.

- Rikosilmoitusta harkitaan nyt, koska perussuomalaiset on merkittävä vaalivoittaja ja sen edustajat työskentelevät monissa valtuustoissa. En usko, että mikään muu puolue antaisi valtuutettujensa esittää tällaista julkisuudessa.

Esimerkiksi tamperelaisen Rosa Meriläisen nimi oli esillä Halla-ahon blogissa eduskuntavaalien edellä syksyllä 2006. Meriläinen kertoo soittaneensa Timo Soinille ja hänen nimensä poistettiin blogista.

Asiasta ei puhuttu silloin enempää. Meriläinen ei halunnut tarjota ehdokkaana olleelle Halla-aholle julkisuutta ja klooriaa.

Meriläinen sanoo, ettei osallistu nytkään kummemmin.

- Prosessi ei tarvitse minua, minun lupaani tai siunaustani, hän toteaa.

Miten sinä suhtaudut raiskauksiin ja ylipäätään naisiin kohdistuvaan väkivaltaan, valtuutettu Jussi Halla-Aho?

- Tietenkin, kuten kuka tahansa normaali ihminen, minä vastustan. Toisin kuin eräät muut, olen valmis harjoittamaan politiikkaa, jolla raiskauksia vähennetään. Holtiton maahanmuuton suosiminen sellaisista kulttuureista, jossa naisen koskemattomuutta ei kunnioiteta, lisää raiskauksia.

Et kai tarkoita, että maahanmuuton puolestapuhujia voisi sitten raiskata ?

- En tietenkään hyväksy, mutta maahanmuutto lisää raiskausten määrää. Jos olisi valta valita kuka sattumanvaraiseksi uhriksi joutuisi, olisi oikeudenmukaisempaa, jos se olisi joku joka on vastuussa tästä politiikasta.

Suomalaisetkin ovat syyllistynet tällaisiin rikoksiin?

- Tottakai, mutta me ei voida tehdä suomalaisille muuta kuin panna heidät vankilaan. Maahanmuuttajien mukanaan tuoma lisä Suomessa tapahtuviin raiskauksiin on poliittinen valinta, johon voidaan vaikuttaa mutta ei haluta.

Mikä on perussuomalaisten kanta tähän asiaan?

- Tässä on tämmöinen järjetön tilanne, että Timo Soinilta kysytään kommenttia minun kirjoituksiin ja minulta perussuomalaisten kantoihin. Soini ei vastaa minun kirjoituksistani ja minä en vastaa perussuomalaisten linjasta. Minä olen sitoutumaton valtuutettu.Anja Mulari-Ikonen Aamulehti


-----------
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Vihre%C3%A4t+naiset+harkitsee+rikosilmoitusta+Jussi+Halla-ahoa+vastaan/1135241059556

Vihreät naiset harkitsee rikosilmoitusta Jussi Halla-ahoa vastaan

Julkaistu: 13.11.2008 12:16

Päivitetty: 13.11.2008 17:28

Vihreät naiset harkitsee rikosilmoitusta Jussi Halla-ahoa vastaan
Jussi Halla-aho

Vihreät naiset harkitsee rikosilmoituksen jättämästä perussuomalaisten kaupunginvaltuutetusta Jussi Halla-ahosta. Vihreät Naiset vaativat myös puolueenpuheenjohtajalta Timo Soinilta selkeämpää kannanottoa siitä, mikä on puolueen linja ja mitä yksittäiset puolueenjäsenet puolueen nimissä esittävät.

"Halusimme selvittää asian, sillä tulemme istumaan perussuomalaisten kanssa samassa valtuustossa ja tekemään työtä yhdessä tasa-arvon puolesta", pääsihteeri Sirpa Hertell sanoi.

Timo Soini ei halunnut torstaina kommentoida tapausta. Asia on hänen mukaansa Halla-ahon ja Vihreiden naisten välinen.

Soini korosti myös, ettei Halla-aho ole Perussuomalaisten jäsen.

Perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutetuksi lokakuussa valittu Halla-aho kirjoitti 20. joulukuuta 2006 blogissaan maahanmuuttajista ja raiskauksista viitaten työministeriön maahanmuuttopolitiikan johtajaan Mervi Virtaseen, Rkp:n kansanedustajaan Eva Biaudet’hen sekä työministeri Tarja Filatoviin (sd).

”Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan”, Halla-aho kirjoitti. Rikosilmoituksen jättämisestä kertoi ensin Vihreä lanka.

Vihreät naiset muistuttaa, että raiskaus on aina rikos ja rikokseen yllyttäminen on tuomittavaa.

Helsingin Sanomat tavoitti Jussi Halla-ahon sähköpostitse lomaltaan.

”Kyse on kaksi ja puoli vuotta vanhoista kirjoituksista, jotka ovat olleet vihreiden tiedossa kaiken aikaa”, Halla-aho kirjoittaa. ”Se, että asiat nostetaan esille nyt, menestyttyäni vaaleissa, kertoo paljon Vihreiden naisten todellisista motiiveista.”

Vihreiden naisten puheenjohtajan Heli Järvisen mukaan Halla-aho kirjoitti vieraskirjassaan myös olevansa iloinen, jos maahanmuuttojengi raiskaisi vihreiden ex-kansanedustajan Rosa Meriläisen. Teksti poistettiin myöhemmin blogista.

”Yksittäisten henkilöiden mainitseminen tällaisissa yhteyksissä on epäviisasta, ja siksi poistin kommentin. Itse periaatteesta olen toki edelleen samaa mieltä”, Halla-aho kertoi torstaina.

Muualla verkossa:----------
Lähde:

http://www.vihrealanka.fi/node/2771

Jussi Halla-ahon raiskaustekstistä saattaa tulla rikosilmoitus12.11.2008

Vihreät Naiset harkitsee rikosilmoituksen tekemistä perussuomalaisten kaupunginvaltuutetusta Jussi Halla-ahosta. Järjestön mukaan Halla-aho on lietsonut blogitekstillään väkivaltaan.

Kuva: Ruutukaappaus sivulta halla-aho.com

"Perussuomalaisten on sanouduttava irti helsinkiläisvaltuutettunsa julkaisemista raiskauksiin ja ulkomaalaisvihaan lietsovista mielipiteistä", sanoo Vihreiden naisten puheenjohtaja Heli Järvinen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei halua kommentoida asiaa.

"En ole Jussi Halla-ahon spokesmani. Se, mitä Vihreät naiset tekee, on heidän asiansa. Heillä on oikeus tehdä sellaiset johtopäätökset kuin tekevät. Minä en ole mikään hoviselittelijä."

Vihreät naiset muistuttaa, että raiskaus on aina rikos ja rikokseen yllyttäminen on tuomittavaa.

"Uskomme myös perussuomalaisten olevan valmiita tekemään valtuustoissa työtä tasa-arvon puolesta ja perheväkivallan vähentämiseksi."

Äänivyöryllä Helsingin kaupunginvaltuustoon noussut Halla-aho kirjoitti 20.12.2006 Scripta-blogissaan:

”Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan."

Noora Jussila
Teksti: Noora Jussila
Avainsana: perussuomalaiset

Konteksti?

Nimetön | 12.11.2008 13:33

Törkeää tekstiä, mutta eihän tuo yllytä raiskauksiin? Halla-Ahon logiikalla vain maahanmuuttoon liittyvät mahdolliset ongelmat ovat
maailmanparantajien syytä.

Halla-aho karkoitettava Suomesta

Timo | 12.11.2008 13:47

Koska Jussi Halla-aho syyllistynee rikokseen toivoessaan vihervasemmistolaisten naisten raiskauksia, on Halla-aho karkotettava Suomesta. Tätä samaa logiikaahan hän käyttää itse haukkuessaan maahanmuuttajia: rikolliset ulos maasta.

Pari vuotta Somaliassa tai Darfurin kriisialueella voisi tuoda Halla-ahon maailmankatsomukseen kummasti syvyyttä.

Timo Soinille on tosi noloa, ettei hän uskalla kommentoida asiaa. Ei taida olla Soinista poliittiseksi johtajaksi tosipaikan tullen.

Halla-ahon ja Tony Halmeen kaltaiset tyypit syövät perussuomalaisilta kaiken uskottavuuden. Se on sääli, sillä puolueen riveissä on myös fiksuja, kunnollisia Suomen kansalaisia.

Keihin viittaa?

Toni Malminen | 12.11.2008 15:18

"Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat" on melko epämääräinen ryhmä - ketä vastaan väitetty rikos siis kohdistuu?

Hohhoijaa

Nimetön | 12.11.2008 15:37

"Rikokseen yllyttäminen" :)

Meinaavatko vihreät naiset, että ulkomaalaiset raiskaajat yllyttyvät tuosta kirjoituksesta raiskaamaan ymmärtäjiään? Jokin raja minunkin yllytysvoimallani kai on.

Timo: Onko Somalialla tai Sudanilla mielestäsi velvollisuus ottaa minut vastaan? Kotimaisen rikollisen ja tuontirikollisen ero on juuri siinä, että jälkimmäisen maassaolo on meidän tekemämme poliittinen valinta. Edellisestä taas ei oikein päästä eroon. Hän on meidän ongelmamme.

Inkivisitiolle temistä

Jouko Lilja | 12.11.2008 15:41

Mika Illman saa taas mieleisiään töitä. Johan edellisestä jutusta onkin jo aikaa kulunut.

J.Halla-Ahon teksti on aika suoraa mutta hän on monet kerrat sanonut että monikulttuurin ongelmista eivät kärsi ne jotka sitä maahan väkisin ajavat vaan viattomat sivulliset. Tämä on se pointti, joka ei mene Vihreiden kalloon joten asia on yksinkertaistettava. Eikä mene näköjään vielä sittenkään. Halutaan vain taas vaientaa yksi todenpuhuja.

J.H-A. puhuu asiaa

Marko Paananen | 12.11.2008 15:46

Ette te ymmärrä sitä sittenkään.

Timolle...

Valo | 12.11.2008 15:46

"Koska Jussi Halla-aho syyllistynee rikokseen toivoessaan vihervasemmistolaisten naisten raiskauksia, on Halla-aho karkotettava Suomesta. Tätä samaa logiikaahan hän käyttää itse haukkuessaan maahanmuuttajia: rikolliset ulos maasta."

En tiedä mistä ihmeestä olet tällaisen käsityksen saanut, mutta Jussi Halla-aho nimenomaan puhuu palauttamisesta, ei karkoittamisesta. Juurikin siksi, että aivan kuten vaikkapa Irakin tulee kantaa vastuu maanmiehistään, tulee myös Suomen omistaan. Eihän Suomi voi palauttaa suomalaisia mihinkään omasta maastaan. Meidän tulee ottaa harteillemme omat ongelmamme. Ei voida olettaa, että Suomi voisi karkoittaa vaikkapa raskaan sarjan rikollisia muihin maihin. Miksi heidän pitäisi joutua kärsimään ongelmista, joita itse emme osaa ratkaista. Jos taas jossakin päin maailmaa suomalainen rötöstelee, niin hänet tulee voida palauttaa Suomeen.

Ja tosiaan, jälleen kerran nähdään mitä saadaan aikaan kun irroitellaan tekstejä kontekstista. HYVÄ! HIENOA! TOSI FIKSUA JA VAKUUTTAVAA! :D

Ai niin, onko toivominen

Valo | 12.11.2008 15:51

Ai niin, onko toivominen yhtä kuin yllyttäminen?

Ettepä tainneet ymmärtää

Nimetön | 12.11.2008 15:57

Ettepä tainneet ymmärtää tätäkään (vaiko esitättekö vain tyhmää?)

Jussi: jos nyt ihan pakko olisi syödä paskaa tai juoda kusta, niin kyllä se olisi kusi valittava.
->
Oikeamieliset: Jussi yllyttää juomaan kusta.

Verrataanpa

LW | 12.11.2008 16:07

Otetaanpa mielenkiinnon vuoksi vastaava tilanne kuvitteellisesta kontekstista, ja katsotaan miten siihen reagoidaan.

Hypoteettisessa Suomessa kymmenen vuoden kuluttua turhautunut ja radikalisoitunut maahanmuuttokriittinen liike päättää alkaa houkuttelemaan Suomeen ulkomaalaisia skinejä ja uusnatseja. Se myös tekee paljon sen eteen, jotta näitä ei karkoitettaisi, vaikka he syyllistyisivät miltei millaisiin rikoksiin tahansa. Nyt kun tiedämme, että nämä ihmiset syyllistyvät keskivertoa useammin raakoihin väkivaltarikoksiin, olisiko väärin toivoa, että syyttömien sijasta brutaalin pahoinpitelyn kohteeksi joutuisi joku tätä politiikkaa ajanut ihminen? Koska joka tapauksessa joku hakataan? Ja mikä ihmeen logiikka siinäkin olisi, että ihmiset pitäisivät tällaisen toiveen esittämistä paheksuttavampana kuin niitä lukuisia ihan oikeita väkivaltarikoksia tuottavan politiikan tietoista ajamista?

Mutta kaikin mokomin, tehköön vihreät sen rikosilmoituksen, jos välttämättä haluavat. Jokaisella on oikeus tuhlata aikaansa ja rahaansa ihan mihin haluaa.

Älkää jänistäkö

Ekku | 12.11.2008 16:10

Toivottavasti ViNa ei jänistä vaan menee ja tekee ilmoituksen.

Hehheh, sen kun teette

Nimetön | 12.11.2008 16:16

Hehheh, sen kun teette rikosilmoituksen. Kriittisten lukumäärä sen kun kasvaa taas senkin tempauksen myötä, tavallinen VH-kansahan nauraa teille. Eduskuntavaaleissa tavataan.


-------------------